Dit jaar voor het eerst een drietal streekmarkten (11-18 uur). De eerste vindt plaats op zaterdag 3 augustus. Het thema is “Food en Fun”. Deze dag is er vanaf 17:00 uur live muziek met 2nd Blue. ’s avonds vanaf 20:00 gaan we terug naar de 70s met de band JWP!

De tweede streekmarkt is op zaterdag 10 augustus. Thema is dan “Ibizia Style”. Hessel Rienstra verzorgt het gehele middag programma en neemt u mee in de zonnige Ibiza wereld.. Benieuwd wat dit inhoudt? kom langs en geniet van deze enthousiaste entertainer. ’s avonds gaat het dak eraf met de Makkumer Bluesbrothers!

De derde en laatste streekmarkt is op zaterdag 17 augustus. Thema is dan “Typisk Frysk”. Dit uit zich zeker ook in de muziekkeuze, want vanaf 15:00 uur mogen we genieten van Marcel Smit en Gurbe Douwstra. Vanaf 18:00 uur neemt de Iers/Schotse folksband Paddy’s Day Off het over. Dit is tevens de seizoensafsluiting waarbij alle vrijwilligers van de VOB worden uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Gezelligheid is er dus al volop en jij kan daar bij zijn! Tot ziens op de brink!