**VARKENSPROCUREUR OF LAMSSCHOUDER**
Wegens het grote succes van de kalfswangetjes (uitverkocht!), toch weer twee fijne Specials vandaag! Een lekker mals stukje varkensvlees (procureur) of langzaam gegaard lamsvlees. Met een fijne hutspot en rauwkostsalade. €15,- p.p.
**DORADEFILET**
Ook de visliefhebber wordt niet vergeten op deze zon(nige) dag: doradefilet met een lekker sausje, een portie verse friet (of hutspot if you like..) en onze fijne rauwkostsalade. €15,- p.p.
Tot ziens in De Nostalgie! 😀🙋‍♂️
**********************************************************************************************************************************

UITVERKOCHT:

Kalfswangetjes! We (chef-kok Maurits en uitbater Hylke) horen sommigen denken… “Hmm, sorry beste jongens, maar ik laat de Special deze week even aan me voorbij gaan”. Poten, schouders, dijen of zelfs borsten… Allemaal heerlijk, maar wangen..? Ahum, nee dankje… 

En toch beste mensen… Het is zonde om dit te laten staan. Het smaakt Écht voortreffelijk! een prachtig mals stukje rundvlees, superlang gegaard en op smaak gebracht in een lekkere dikke jus… Daarnaast serveren wij een hete bliksem van aardpeer en een portie heerlijke frisse rabarber! Dus mocht u ooit de sprong naar wang wagen…? Doe jezelf een plezier en pak deze culinaire kans! Je krijgt er echt geen spijt van.

Het dessert is ook weer een lekkertje! Een mousse van ananas met stukjes pure chocola erin. Om het af te maken vindt u bovenop nog een paar heerlijke frisse stukjes gemarineerde ananas!

Kalfswang (tip van de chef!) € 15,-
Mousse van ananas € 4,50
2-gangen Special menu € 17,50

Check al onze andere gerechten op de reguliere afhaalkaart. Bel 0514-850466 of 06-51632615. Tot ziens in de Nostalgie!