Zo gek als een deur! Zin in een apart feestje..? dan mag je dit niet missen. Feestbeest Jerick gaat tekeer, dat wil je niet weten… vanaf 21:00 uur! Gratis entree.

 

Jerick is o.a. bekend van zijn optredens als leadzanger van de Party Police, zijn ludieke optreden met zwaailamp in Idols en in TV programma’s als ,blij dat ik rij, en ,booby trap,.

Ook is hij als zanger / cabaretier bekend als Gans Anders waarvoor zijn singles “keigoed” en “het leven is kut” op de veelverkochte apres skihut cd’s staan.

Maar de meeste bekendheid kreeg hij als Rastafaraman via het 3FM radioprogramma Stenders vroeg waar Jerick regelmatig grappen en typetjes verzorgde.

Als Rastafaraman scoorde hij in 2001 zijn tot nu toe grootste hit “Want ik was High” die op de 14e plek in de Nederlandse hitlijsten belandde en wekenlang in deze lijsten bleef staan.

Jerick timmert stevig aan de weg en binnenkort ligt zijn nieuwe single ‘Kom in de tent’ weer in de schappen.

Jerick verzorgt 3 typetjes, te weten Gans Anders, (Hans Teeuwen act), Rastafaraman (De Jamaicaanse mafkees) en als Feestbeest Jerick himself brengt Jerick ook ludieke imitaties van o.a.André Hazes, Koos Alberts, Henk Westbroek en Elvis Presley.